Днешното заседание е провалено от депутатите от НФСБ, които не са присъствали. Това се посочва в прессъобщение от пресцентъра на "Атака" във връзка с насрочено заседание на ПГ на ОП от 17 часа.

В прессъобщението се посочва, че на заседанието "присъства ръководството на ПП "Атака", но нямаше нито един депутат от НФСБ, с което те провалиха кворума на заседанието".

С прессъобщението явно се опровергава твърдение на Валери Симеонов от миналата седмица, че няма как да си говори с Волен Сидеров, тъй като последният не присъства.
Миналата седмица се завъртя поредният сюжет около патриотите и стабилността на т.нар. малка коалиция във връзка с евентуално предложение Симеонов да стане съпредседател на групата на ОП в парламента, след като подаде оставка и се върна като народен представител.

Според информации депутатите от "Атака" са категорично против. Това влиза в сблъсък, след като още през лятото депутатите от НФСБ свалиха доверието си от Волен Сидеров.

В друго прессъобщение от "Атака" Волен Сидеров атакува журналист от БНР заради проведено интервю днес по националаната медия.
В отворено писмо до директора на БНР Велев, Сидеров го поздравява за "постигнатия изключителен резултата в историята на журналистиката", тъй като журналистът Снежана Иванова била прекъснала лидера на "Атака" 63 пъти за 19 минути.

"Виждаме, че 44-те млн. лв., които се отделят за издръжката на БНР, не отиват напразно. Дерзайте!", заявява Волен Сидеров.