Председателят на "Атака" Волен Сидеров очаква всякакви "мръсни номера" от ЦИК при регистрацията на партията за предстоящия парламентарен вот на 4 април.

Съмненията си Сидеров изказа преди от партията да внесат "повече от нужните подписи", въпреки че очакват дори и да не ги регистрират. Неговата позиция е, че съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото този извършва закононарушения. Приемайки едно решение, което Административният съд го отхвърли, ЦИК даже би трябвало да се саморазтури, настоя Сидеров.

„Атака“ се ядоса, че ЦИК реже представителите им за избирателните комисии

„Атака“ се ядоса, че ЦИК реже представителите им за избирателните комисии

ЦИК не спазвал постановеното от съда

Той настоя за промяна на борда на директорите на "Информационно обслужване". Сидеров призова транспортният министър Росен Желязков да ги смени, защото дружеството работило при затъмнение. Надеждата на Сидеров със смяната на борда на директорите е да се получи поне малко надежда за честни избори, защото сега от "Атака" отиват да участват в един купен мач.

"Атака" ще участва в купения мач, защото са "Атака". "Атака" си е атака. Ние сме от онези хайдушки чети навремето, които са знаели, че няма да съборят империята, но с оръжия са излизали и са се били до последния човек. Хайдушките чети не са освободили България, а накрая руската ни е освободила, но това е друга тема", коментира Сидеров.

ЦИК заличи "Атака" от коалиция "Обединени патриоти"

ЦИК заличи "Атака" от коалиция "Обединени патриоти"

Партията на Волен Сидеров ще обжалва решението пред съда

Той очаква резултатите от парламентарните избори да бъдат подправени, "фалшифицирани" и в полза на ГЕРБ, ДПС и които управляващите искат да вкарат. Там изборът бил между ВМРО и новия годеж между НФСБ и Марешки.

По думите на Сидеров сега пред ГЕРБ стоял въпросът на кого да продадат няколко процента, за да имат бариера - дали на ВМРО, дали на новата коалиция "Воля"/НФСБ.

Иначе с ирония лидерът на "Атака" коментира новата коалиция: "Беше много нечестно от моя бивш кум да не ме покани на сватбата. Аз го поканих на моята сватба, можеше да ме покани, все пак да присъствам, нещо да ми подари, но така или иначе не ме покани".