Искам да виждат хората тракторите и багерите работят, разпореди премиерът Бойко Борисов на регионалния министър Петя Аврамова. 

Хората като гледат тракторите и багерите, не ни се сърдят, заяви Бойко Борисов. Неговата лична социология го радва, че малко го псували. Той поиска справедливост. Да видим дали не сме станало много властливи, подчерта премиерът.

Той иска обновяване на партията. Радикални промени по места.

Благодаря на Цветанов за лоялността, обяви премиерът. Кръв и сълзи днес нямало да има. Преди всичко да сме хора, настоя министър-председателят.

За мен е най-трудният ден, но такъв е животът. С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се прости със заместникът си в партията Цветан Цветанов.

Достатъчно болезнена тема, очакваше се голям драматизъм, изтъкна той. Осъзнаваме какво изисква обществото, подчерта министър-председателят. Борисов не пропусна да се заяде с левицата и с Корнелия Нинова за оттеглената й оставка. Той се върна в годините назад и изтъкна постиженията на партията.

Борисов и Цветанов рамо до рамо на партийния форум

Борисов и Цветанов рамо до рамо на партийния форум

Партията освободи официално Цветанов от ръководните партийни органи

ГЕРБ не иска да е креслива опозиция. Справедливост и близко до хората, настоя отново той. Днес сме фактор, похвали се Бойко Борисов.

Вчера се срещнал с Григор Димитров, който го похвалил, че променил държавата по пътя към Хасково. Хората са много по-чувствителни в момента за справедливост, подчерта Бойко Борисов.

Той добави, че не трябва да се концентрира власт в един човек, затова създава комисия по етика. Тя ще проверява сигнали срещу гербери. За нарушителите ще има санкции, стана ясно от заявката на лидера на ГЕРБ.

Той засегна темата за партийните субсидии. Вслушахме се в хората, заяви Борисов.

Победихме ги и със субсидия, как така унищожаваме опозицията с или без субсидия, не мога да ги разбера, недоумява премиерът.

Елена Йончева: Ще ни е срам, че Борисов ни е управлявал
Обновена

Елена Йончева: Ще ни е срам, че Борисов ни е управлявал

По думите ѝ Борисов подкрепил Станишев, за да всее раздор в БСП

Той вдига членския внос за по-богатите в партията. Идеята му е за диференцирана ставка за партийните членове. Това давало чистота и прозрачност на финансирането на партията.

Ключовата дума е справедливост, подчерта Бойко Борисов. Не ме разбраха тези с къщите за гости, не ме разбраха и други, няма да има милост за никого, изтъкна той. Не го разбрал и кметът на Пловдив.

Премиерът отново в похвали с намаляващите нива на контрабанда. Младите вече не си спомняли как Витошка била пълна с джипове на мутри. Не помнели неработещите фонтани. По думите му страната ни променила осите на ЕС.

1 лев партийна субсидия решиха депутатите

1 лев партийна субсидия решиха депутатите

119 депутати гласуваха "за" предложението

Неговият приятел Ивица, както подчерта той, реагирал срещу него, защото досега оста била Атина-Белград, а сега в центъра е България. Затова реагира, иначе ми е приятел, похвали се Борисов. Обичам сърбите, сподели той. Разбирал ги защо ги боли за Косово. Това е като камъчето в обувките, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

А към външния министър Екатерина Захариева отправи съвет- да внимава с ретроградния Меркурий.

Привикваме посланика на Сърбия заради нападки на Дачич по адрес на Борисов

Привикваме посланика на Сърбия заради нападки на Дачич по адрес на Борисов

Проблемът отново се върти около Косово