"Аз съм винаги бил за свободата на словото. Ако някой от собствениците има проблеми с правосъдието, това не е мой въпрос, а въпрос на правосъдието. От там нататък никой не може да ми каже, че вестник "Капитал" и техните медии, не са медии. И като са ме поканили, аз съм длъжен да дойда и да отговоря на всички въпроси. Така разбирам свободата на словото".
Това отговори премиерът Бойко Борисов след 12-та среща на бизнеса с правителството, на въпрос защо е на форума, организиран от в. "Капитал". 

"Битката между олигарсите нека си се води. Това го има в цял свят. Виждате навсякъде където има медийни собственици и участници в политиката, тази битка я има", заяви още Борисов и добави, че днес е бил един добър форум, на който е отговорено на всички въпроси, които са интересували бизнеса.

Горанов: Увеличаваме минималните доходи

Горанов: Увеличаваме минималните доходи

Около 40 000 души са се върнали в страната

Припомняме, става въпрос за сюжета покрай проверката на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ), според която бизнесменът Иво Прокопиев има незаконно придобито имущество, установено чрез несъответствие при приходите и разходите на Прокопиев. Бизнесменът определи проверката на КОНПИ като атентат срещу правото на собственост на всички български граждани и категорично отхвърли всички твърдения на КОНПИ, Повдигнатото му обвинение за ЕВН Прокопиев квалифицира именно като задействане на цялата система за натиск.

Икономическият растеж решава проблема с работната ръка, убеден шефът на БНБ

Икономическият растеж решава проблема с работната ръка, убеден шефът на БНБ

Димитър Радев: Няма различия между ЕЦБ и политиката на БНБ