Премиерът Бойко Борисов пак захапа президента Румен Радев. Един мъж, обграден от Корнелия Нинова, Мая Манолова, Елена Йончева, Татяна Дончева, Весела Коледа, те го ошашавиха този човек, просто не му завиждам, посочи лидерът на ГЕРБ.

Румен Радев разтревожен от броя недействителни бюлетини

Румен Радев разтревожен от броя недействителни бюлетини

Свиква среща с ЦИК, МВР и политически сили

Според него Румен Радев пак агитирал. Припомняме, той обвини в агитация държавния глава и на първия тур на местните избори. Явно само когато той печели, тогава изборите са честни, ядоса се Борисов.

Иначе премиерът гласувал за по-красива София. Борисов си спомни как като поел той столицата, "Кремиковци" бълвал дим във всички цветове на дъгата. Отпадните води на София пък се изливали в Искър, а сега рибарите си ловят риба след пречиствателната станция.

За него битката за София била спечелена още на първи тур, когато и са приключени разговорите за София. Борисов пожела успех на осталите кметове на партията, които са на балотаж, но се ядоса на журналистите, които го питаха той не агитира ли с изказванията си. Разликата, според премиера е, че той е партиен лидер, а президентът трябва да олицетворява единството на нацията и той не ръководи политическа формация. Борисов отказа да отговаря повече на въпроси.