Премиерът Бойко Борисов застава зад решението на БСП да иска анкетна комисия за случая в Българското национално радио.Ще помоля като председател на партията нашата парламентарна група да се присъедини веднага към тази анкетна комисия, която искат колегите от БСП, обяви той.

Освен това Борисов иска парламентът да възложи проверка на Сметната палата, която да направи проверка на БНР. В момента прокуратурата извършвала проверка.

БСП иска анкетна комисия по казуса с БНР

БСП иска анкетна комисия по казуса с БНР

Решението на ГЕРБ щяло да покаже дали Борисов иска да замаже случая

Той нямал нищо общо със скандала в националното радио. Аз този ръководител на националното радио за радост никога не съм го чувал и не съм говорил с него, нито го познавам, изтъкна министър-председателят. Ако левите не били предложили анкетна комисия, щял да настоява неговите хора да излязат с подобно предложение.

Възмутен съм от това, което са направили, разкри още той отношението си към скандала в БНР. Убеден съм, че и прокурорите ще намерят виновните, каза Бойко Борисов.

ДАНС, СЕМ и КРС проверяват БНР, Борисов не иска "безобразия"

ДАНС, СЕМ и КРС проверяват БНР, Борисов не иска "безобразия"

БНР е стратегически обект за националната сигурност

Пред журналисти премиерът беше лаконичен по темата с предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман, като заяви, че не може да си позволи да коментира решение на българския съд.Всички знаем какъв е отговорът, но аз не мога да си позволя да го кажа, подчерта Борисов, помолен да коментира съдебното решение за австралиеца. Иначе споделял общото мнение по въпроса.

Депутати възмутени от предсрочното свобождаване на Полфрийман
Обновена

Депутати възмутени от предсрочното свобождаване на Полфрийман

Нинова: Това още по-остро поставя въпроса за предложените промени в НПК