Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура в София. Основната цел на срещата е била да запознае лично народните представители, общинските съветници и ръководителите на райони в столицата с политическата ситуация, свързана с блокажа на Столичния общински съвет, съобщиха от ГЕРБ.

Бойко Борисов не препусна да коментира и решенията, които предстои да бъдат предприети както в София, така и на национално ниво. На срещата присъстваха дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева. Тази седмица за пореден път ще бъде направен опит Столичният общински съвет да има председател, за да започне да работи. Няма обаче информация дали е постигнат консенсус около име за председател.

ГЕРБ отново очакват червена сватба в СОС

ГЕРБ отново очакват червена сватба в СОС

Кризата дори не била политическа, а управленска

Евродепутатът Андрей Новаков беше категоричен, че София трябва да бъде център на разговорите за бъдещето на страната ни в Европейския съюз.

"Говоря с наши сънародници в цяла България и се убеждавам, че искат от евродепутатите ясни послания и един по-човечен Брюксел. Радвам се, че ГЕРБ-София се върна към диалога лице в лице с гражданите", каза евродепутатът.

По време на събранието бяха отчетени десетки проведени срещи, мероприятия и открити приемни за граждани в София през последния месец, в които се включиха активно и европейски депутати. Само през януари партията е приела над 40 нови членове от различни столични райони.

Бойко Борисов поема юздите на структурите на ГЕРБ в София

Бойко Борисов поема юздите на структурите на ГЕРБ в София

Лидерът на ГЕРБ залага на хъса и енергията на младите хора в партията