Когато ГЕРБ управляват, обикновено сме свидетели на парламентарни и политически кризи. Но тук вече говорим за криза на държавността. Това каза зам.-председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев пред Дарик радио.

Според него случилото се със застрахователно дружество "Олимпик" и сривът в Търговския регистър показват липса на контрол и че държавата е неподготвена. Стойнев коментира, че това личи и по начина, по който се полага асфалтът върху пътищата.

БСП в смут защо НС няма да обсъжда ремонта на кабинета

БСП в смут защо НС няма да обсъжда ремонта на кабинета

ГЕРБ питат от кога левите тръгват сред народа, че щяло да им е за пръв път

"Тези случаи ясно показват, че институциите не си вършат работата, в държавата няма контрол и никой не може и не желае да понесе отговорност", изтъкна той.

Стойнев заяви, че от всички българи зависело дали ще продължим този модел или ще искаме промяна. "Ние от "БСП за България" казваме край на това порочно управление и на този модел", отсече социалистът и допълни, че БСП искат да чуят мнението и предложенията на всички български граждани по отношение на "Визия за България". 

"Чрез този диалог ще начертаем нов път, по който България да върви", каза още Драгомир Стойнев.

БСП: Нови министри със стара политика

БСП: Нови министри със стара политика

Купуват си време, но ще е агония, БСП иска оставка на кабинета

Помолен да коментира последните изявления на президента Румен Радев, Драгомир Стойнев заяви, че президентската институция е независима и президентът го е доказал многократно.

"Той не е президентът Плевнелиев, на който ГЕРБ му дърпаха конците. Румен Радев е президент, който милее за България и българския народ и е изцяло откровен. Ние нямаме проблеми с него", категоричен бе зам.-председателят на ПГ на БСП.

БСП оставя в Народното събрание 20 депутати

БСП оставя в Народното събрание 20 депутати

Корнелия Нинова очаква битката Цветанов-Борисов, иска предсрочни избори