БСП отново се възмутиха от демонтажа на Паметника на съветската армия - МОЧА, както е известна сред столичани. Смятат и че с рязането на паметника на съветската армия няма да спре лудостта на управлявящите.

В декларация от парламентарната трибуна по време на второ четене на Бюджет 2024 Георги Свиленски показа снимки на торта с останки от паметника. Тази торта е поздрав съм унищожителите на МОЧА, заяви той. Друга снимка вече показва тортата с набодени вилици. Срам и позор за българската политика, изтъкна червеният депутат, издигайки снимките над трибуната. Червеният депутат в началото не повярвал, че това случилото се е истина.

Снимките били от парти на ДСБ и показвали доволна демократка, която реже парчета от тортата. Тортата с паметника била и на картичка на партията.

Не ви ли е срам, господин Атанасов, попита Свиленски. Срам и позор за вас, заяви депутатът и настоя за извинение. Тази лудост трябва да спре, подчерта Свиленски. Трябва да сложим край на това беззаконие, на този срам, убеден и той. Вие сте новите варвари на България, категоричен бе социалистът.

Продължава демонтажът на МОЧА

Продължава демонтажът на МОЧА

Днес беше свалена и главата на съветския войник

За варварството левите се оплакаха и в кулоарите на Партийния дом. И отново показаха снимките.

Тези хора управляват България, възмутен е Георги Свиленски. Депутати от ДБ и ДСБ признали, че са яли от тортата. На една от снимките се вижда и Борис Бонев. Незабавни оставки от всички публични постове на присъстващите на партитата искат от БСП.

Режат главата на нацията, възмути се отново Иван Ченчев и нарече депутатите "политически канибали."

Тези хора имат особен фетиш към рязането на глави, изтъкна и Атанас Зафиров.

Назначиха охрана на областния управител на София
Обновена

Назначиха охрана на областния управител на София

Заради събитията около демонтирането на МОЧА