Президентът Румен Радев коментира и намесването на дъщеря му в политическите скандали относно нейно участие в нов български филм за края на Второто българско царство "1349". "По отношение на тази раздухвана истерия за участието на дъщеря ми в бъдещ филм, от нейна страна няма поет ангажимент, няма договор за участие във филм", посочи държавният глава.

Радев добави като коментар обаче, че е радостен, че неговите деца са сред останалите да учат и да се реализират в България, въпреки българските политически нрави, които ги подлагат на изпитания. Президентът се надява, че политическите скандали няма да пречупят мечтите на децата му да се реализират и да останат в България.

Припомняме, че покрай отзивите за новия български филм за Христо Ботев, стана актуален и въпросът за евентуалното участие и на дъщерята на Румен Радев. Темата бе повдигната и от лидера на БСП Корнелия Нинова вчера в комисията по култура в парламента.

На заседанието на парламентарната комисия по култура Кошлуков определи публикациите за участието на Дарина Радева във филма "1349" като "лъжи и клюки в медиите".

Румен Радев: Парламентът без да потегли все повече се дави в скандали

Румен Радев: Парламентът без да потегли все повече се дави в скандали

За връчването на третия мандат ще изчака да му върнат официално папката от ПП