Слушахме как Кирил и Асен говорят как трябва да се овладеят службите и как това е синхронизирано с чужди посолства и "законно, незаконно" да се уволнят всички в администрацията и контролните органи. Как ДПС няма да бъдат атакувани, защото Христо Иванов им казал, че им трябват. Кой е малкото ДПС в този случай - ДБ. А кой малкото ГЕРБ - "Продължаваме промяната". Tакова политическо сравнение направи председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов пред bTV.

Според него и без това ПП е с кадри от ГЕРБ. Или ще си ги приберат, но правилно са се освободили от тях, защото са некадърни, каза още той.

Йорданов обърна внимание, че от 4 часа запис няма коментари за това как да се справим с инфлацията, бюджета и растящите цени.

ИТН не искат повече ала-бала с доверието на хората

ИТН не искат повече ала-бала с доверието на хората

Тошко Йорданов констатира, че в България има "политическа отврат"

Коментирайки снимката, на която парламентарната група на ИТН яде пуканки на фона на пресконференцията на Радостин Василев, Тошко Йорданов заяви, че има удовлетвореност, защото "истината победи".

Тогава беше денят, в който времето разкри истината. Ние сме нормални хора и това е намигване в цялата ситуация, каза още той.

Припомняме, до обрата в договорката между ГЕРБ и ПП-ДБ за общо правителство с ротационен премиер се стигна, след като в петък депутатът от ПП Радостин Василев обяви, че напуска парламентарната група и разпространи запис от национален съвет на "Продължаваме промяната" от 21 май. По-късно от самата партия пуснаха и целия запис.

След разкритията последваха остри реакции от повечето политически партии и в крайна сметка самата Мария Габриел обяви, че всичко си има граници и замразява преговорите.

ПП: Трябва да има баланс между дълголетието на една партия и ефективността от него

ПП: Трябва да има баланс между дълголетието на една партия и ефективността от него

Първи коментар на партията след замразяването на преговорите с ГЕРБ