Абсурдно е твърдението за оказан натиск върху ДПС. Това заяви депутатът от ДПС Станислав Анастасов в студиото на БиТиВи по повод твърдението от страна на ПП от вчера, че депутат от ДПС е бил проводник на влияние от страна на президентството за председателството на спортната комисия.

ДПС ще поддържат добрия тон и ще отстъпват там, където е необходимо, за да може да върви диалогът между всички. ДПС ще подкрепи всеки един мандат, който си поставя за цел дневният ред на хората. Доколкото се занимаваме с Радини вълнения и Кирил Петков, ДПС не виждат какво могат да подкрепят.

Карадайъ отговори на ПП: Ако Радостин Василев ви каже, че сте камила, камила ли сте?

Карадайъ отговори на ПП: Ако Радостин Василев ви каже, че сте камила, камила ли сте?

Лидерът на ДПС потвърди, че е имало разговор между него, Василев и Петков

Според него не е много смилено да коментира Радослав Василев, като ДПС е заявило последно онези комисии, които не били заявени от никого. Демонстрира се в момента едно разбиране от бившия премиер Кирил Петков за политиката, която тежко се битовизира, посочи Анастасов.

ДПС има добри експерти за всички комисии в Народното събрание, но конкретно Комисията по спорта първоначално не била заявена от никого.

По думите му всички комисии са важни, но въпросът е депутатите да видят какво правят дългосрочно. ДПС гледат да отстъпват, за да може да върви напред Народното събрание. Важно е да има бюджет, защото това, което имаме е трагично, трябва да има яснота какви политики ще се водят и какво правителство ще има, изтъкна Анастасов.

Спортната комисия остана без председател

Спортната комисия остана без председател

"Продължаваме промяната" и ДПС предложиха председател на комисията