Комисията по вътрешната комисия и обществен ред прие да изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев за престъпленията на пътя и домашното насилие.

Парламентарната комисия проведе първо заседание, което беше председателствано от народния представител от ДПС Хамид Хамид в 48-то Народно събрание.

Депутатите приеха предложението на правната комисия да проведат съвместно заседание, на което да бъде изслушан служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка с престъпленията на пътя и домашното насилие.

Мъжът, убил жена си в Перник, остава зад решетките

Мъжът, убил жена си в Перник, остава зад решетките

Според съда има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление

Това ще се случи следващата сряда, когато Демерджиев трябва да даде и становище за това кои законови изменения са жизненоважни и какво трябва да се промени в законодателството по отношение транспортните престъпления.

Припомняме, че в понеделник на бул. "Сливница" 18-годишният Адриан Антонов блъсна и уби двама младежи, след което групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет и кметът на София Йорданка Фандъкова също поискаха изслушване на вътрешния министър.

Отново блокираха бул."Сливница", следващата цел - парламентът

Отново блокираха бул."Сливница", следващата цел - парламентът

Трети пореден протест след загиването на двама младежи