Реформаторският блок (РБ) конструира ръководните си органи. 17 души влизат в политическия съвет. Говорителят е д-р Петър Москов.

В двуседмичен срок блокът ще представи платформата си за изборите. В кратки срокове ще се представят и водачите на листите. Те няма да се определят на квотен принцип. Ще се търсят известни лица по места. Местен, свестен и известен, както обясни днес Москов, цитирайки Найден Зеленогорски.

"Местен, свестен и известен" e профилът на кандидатите на РБ, обясни Зеленогорски

"Местен, свестен и известен" e профилът на кандидатите на РБ, обясни Зеленогорски

С тези доходи не може да продължим напред, призна политикът

Той отново се обяви за единно дясно. Ефектът от разединена десница бил пагубен за България. Блокът може и трябва да е център на единение на десницата, подчерта Петър Москов.

Изборният календар тече. 56 дни имало до изборите и блокът се готви. Статуквото иска да се върне под маската на промяната, подчерта бившият здравен министър.

Трябва да се научим да печелим избори, подчерта той.

Ние сме мишената, готови сме. Така Москов отговори на въпрос за реформаторите, клиенти на прокуратурата. Според РБ целта на тези атаки срещу тях е корабът на България да бъде обърнат на североизток.

За поръчката за ваксини от последните дни на управлението му, Петър Москов каза, че е изпълнил задължението си като министър и е осигурил имунизационния календар.