Призоваваме за отзоваване на евродепутатите, опозорили българските интереси, и замяната им със следващите в списъка. Това призова в кулоарите на парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Според Патриотите евродепутатите на БСП и ДПС извършили "огромно предателство на интересите на Европа и най-вече на българския народ".
Симеонов подчерта, че евродепутатите, които подкрепили резолюцията за насърчаване на миграцията, показали истинското лице на "новата продажна коалиция БСП-ДПС".

Резолюцията била приета с 339 гласа "за" срещу 333 гласа "против". Това показвало, че гласовете на българските евродепутати са изиграли решаваща роля и са позволили приемането на тази "опасна и вредна" резолюция.

Симеонов напомни, че България е на предния фронт на тази нова война с миграцията.
"Първият удар винаги се приема от авангарда и авангардът е България", отсече той.

Евродепутатите на БСП и ДПС да обяснят защо подкрепят бежанския поток, искат от ГЕРБ
Обновена

Евродепутатите на БСП и ДПС да обяснят защо подкрепят бежанския поток, искат от ГЕРБ

Подкрепили резолюция на ЕП

Патриотите не приемали за нормално това, че с "бясна злоба и ентусиазъм" лидерът на БСП Корнелия Нинова обикаля и всява страх и ужас, че във всяко населено място едва ли не ще се открива бежански лагер, а в същото време се гласува такова решение.

За нас към настоящия момент БСП, с действията на техните представители в ЕП, са третата глава на антибългарската ламя, заяви Симеонов и поясни, че другите две глави са ДПС и ДОСТ.