ГЕРБ захапаха социалистите за Пловдивския панаир.

БСП не е осъзнала вота на българските избиратели, заяви депутатът Спас Гърневски в декларация от името на групата. Червените, според него, не разбрали, че хората искат евроатлантически ценности.

Абсурдни били изказванията им , че ще се борят с паралелната държава, че ще увеличат пенсии и заплати. Само не чух от къде ще дойде тази манна небесна, заяви Гърневски. Огромната част от олигархията била част от номенклатурата, според него. Именно левицата била виновна за управляващата олигархия.

Защо ГЕРБ не са разследвали приватизацията на Пловдивския панаир, пита Нинова

Защо ГЕРБ не са разследвали приватизацията на Пловдивския панаир, пита Нинова

Излъчването на парламентарния контрол отново скара депутатите

Гърневски обвини Корнелия Нинова за приватизацията на Пловдивския панаир. Герберът очаква компетентните органи да си свършат работата. Георги Гергов пък, по думите му, бил четвърто поколение руски гражданин и първо поколение олигарх. Той припомни, че соцлидерът е била част от борда на панаира. А "развода" с него означавало, че кучето си отрязало опашката.

Гърневски призова младите социалисти да се запознаят с историята за криминалния преход. Изборите отминаха, сега е време за сериозно и отговорно управление на страната, апелира депутатът. Време е да загърбим политическото противопоставяне, настоя герберът. Нека Бог ви дари с разум, пожела той на червените.

ГЕРБ дават назад за Пловдивския панаир
Обновена

ГЕРБ дават назад за Пловдивския панаир

Борисов не иска да се петни името на партията му от лични икономически интереси