ГЕРБ пазел лидера на левите Корнелия Нинова като рохко яйце. Още малко начело на столетницата и тя щяла да ликвидира червената партия. Така се заяде със социалистите Спас Гърневски.

От трибуната по традиция вече депутатът прочете стихче за приватизацията и разграбването на държавните капитали.

Нинова не иска да я пазят от баба Дора

Нинова не иска да я пазят от баба Дора

БСП подпомага стопаните да съдят държавата за пропуснати ползи и вреди

"Втори месец сме свидетели на наглостта и популизма на БСП", подчерта Гърневски. Според него левите подбуждали народа към протест.

"Ето - Корнелия Нинова каза, че в селата, в които е отишла, имало патрули, значи ГЕРБ изпълнява политическата си програма", похвали се Гърневски.

Нинова се оплаква от полицейски тормоз

Нинова се оплаква от полицейски тормоз

Иска обяснение от премиера Бойко Борисов

По-рано от трибуната червеният депутат Елена Йончева обяви, че БСП организира петиция до Европейската комисия и ОЛАФ с искане за проверка на качеството на българските магистрали в лицензирана европейска лаборатория.

За техническа експертиза на проблемните пътища настоява БСП

За техническа експертиза на проблемните пътища настоява БСП

Да се извърши от независима европейска лаборатория

 

Червените искат независима експертиза на участъците от автомагистралите "Тракия", "Хемус", "Струма", "Марица", изградени през последните 5 години със средства на ЕС. Проверката е за качеството на строителството.

"Изграждането на некачествени пътища представлява опасност за българските граждани", заяви Йончева. Фактът, че има толкова голям отпор за независима проверка, говори за страх от констатиране на нередности, предположи тя.