На кого поставяте ултиматуми? Това попита в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова от трибуната в Народното събрание.

Тя попита дали липсващите ПП и ДБ искат да търсят решения. Но не пропусна да ги захапе за аматьорското им управление.

"Как държавата ще продължи без закон за държавния бюджет или без удължаване на настоящия?", питат още от ГЕРБ. План липсва, каза още Атанасова. Отговорните от ПП и ДБ ги нямало да говорят по важните теми, според нея. Но пък те се вълнували от вълшебната флашка, по думите на ПГ на ГЕРБ. Преди време ви викаха предлагачи, каза Десислава Атанасова. Днес било ясно кой се интересува от българските граждани и кой иска бързи избори, да няма Еврозона и да няма борба с инфлацията.

ГЕРБ вика среща в НС: Или работа, или избори

ГЕРБ вика среща в НС: Или работа, или избори

От партията са притеснени, че НС вече не е място за търсене на консенсус

Държавата била докарана до пропаст, по мнението на Десислава Атанасова. "Вълшебната флашка ли им осигурява изборни победи?", попита тя. И с машините, и с бюлетините гласуват хората, заяви Атанасова.

Дебатът се води тук, каза още тя. Ние ще бъдем тук и ще отстоим ангажимента, който имаме пред българските избиратели, заяви още депутатът от ГЕРБ. В целия свят се гласувало с хартия, а не с машината на Мадуро.

От ГЕРБ са притеснени за мигрантския натиск. Атанасова припомни, че преди години е имало нулев натиск към границата, но това нямало как сега да бъде постигнато. Вие сте несъстоятелни и в невъзможност да се справите с каквото и да е, категорична бе Десислава Атанасова. Вече било ясно кой не иска стабилност, а да се осъществи моделът на батериите.

ПП и ДБ отказаха на ГЕРБ, поставиха ултиматум

ПП и ДБ отказаха на ГЕРБ, поставиха ултиматум

Настояват за оттегляне на законопроекта на Изборния кодекс