Новата четворна управляваща коалиция замаскира своята немощ да решава проблемите на страната с несконачаеми анализи и изкуствени скандали.

Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание бившият транспортен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Росен Желязков

И прогнозата за времето стана политическа бухалка

И прогнозата за времето стана политическа бухалка

Народното събрание в спор къде е мястото на НИМХ

"Днес за пореден път в пленарна зала се разигра буря в чаша вода - как нерешените проблеми да се замаскират с измислени и претоплени исторически скандали или псевдо скандали", остър бе той. И отбеляза - новата власт показвала управленска немощ и боравила с "нескончаеми анализи" без реални резултати.

Обществото същевременно обаче очаквало реални решения, но вместо такива се разигравали "политически боричкания и драми". 

Румен Радев настоя за решение за ядреното бъдеще на страната

Румен Радев настоя за решение за ядреното бъдеще на страната

Времето за анализи и добри намерения изтече - чухме ги. Чакаме резултати

"Управлението реферира към раздробяването на детайлите на всеки един анализ, а същевременно се занимава с аналите на бившето управление, т.е. от анализатори те стават аналисти, а трябва да се занимават с нещо по-важно - синтез, да обединяват елементите и да дават решения", саркастичен бе представителят на ексуправляващите.

И прогнозира - занимаването с "измислени скандали" щяло да доведе до недоволство и недоверие към законодателната и изпълнителната власт. И търсене на нови алтернативи, макар че ГЕРБ не желаели нови избори. "Ние искаме това мнозинство да е стабилно, за да решава проблемите", изрази добра воля Росен Желязков.