"Продължаваме промяната" имат интерес от сплашването на кандидатът за гуверньор на БНБ Любомир Каримански от ПП, който по-рано днес съобщи, че е получил заплашителен СМС "да не се занимава".

Това коментира в кулоарите на Народното събрание председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Сигурно някой има интерес. Този, който има интереси вече една седмица да проваля заседанията на парламентарните комисии, този, който използва като разменна монета едно решение на Народното събрание срещу избора за БНБ", каза тя.

"Вече полицейщината, репресията, мутренските времена наистина се завърнаха. Репресия срещу опозицията може би щеше да бъде аплодирана или пък смълчана в тази четворна коалиция, но в момента това, което наблюдаваме, е най-малкото грубо погазване на елементарни човешки права и то на член на Народното събрание", остра бе Атанасова.

И бе категорична - ГЕРБ нямали интерес да заплашват когото и да било.

"Г-н Рашков отдавна никой не е арестувал, не се в появявал в телевизионния ефир. Да започне по-конструктивна работа МВР и лично той по установяване на източника на този СМС", призова народният представител.

Петков съзря външна провокация в заплахата срещу Каримански

Петков съзря външна провокация в заплахата срещу Каримански

Абсурдно било да се подозира другият кандидат за БНБ и председател на парламентарната група на "Продължаваме промяната" Андрей Гюров

От сим-картата на румънец пратено предупреждението към Каримански

От сим-картата на румънец пратено предупреждението към Каримански

Картата била активна за седмица