От ГЕРБ настояват БСП да отговорят как са допуснали национално предателство с кражбата на века. За това настоя депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски на брифинг в централата на партията.

Той атакува опозицията, че месец и половина преди изборите показват стила и начина на работа чрез клевети, обиди, арогантност и наглост с работата на БСП по време на лидерството на Корнелия Нинова.

Кметът на Сливница осъдил Нинова за епитети и клевети

Кметът на Сливница осъдил Нинова за епитети и клевети

От левицата нямат право на обжалване

Гърневски настоява Нинова да отговори на всички обстоятелства по аферата "Техноимпекс", защото и до ден днешен хората търсят информация в парламента, тъй като не могат да се пенсионират.

Йончева: Антикорупцията можеше да изкара "Апартаментгейт" с 3-минутна проверка

Йончева: Антикорупцията можеше да изкара "Апартаментгейт" с 3-минутна проверка

Няма как Борисов да не е знаел за апартаментите

Той иска от левицата да отговорят как станало така, че община Пловдив загубила за 200 млн. лева имоти, които са помогнали невинният приватизатор и член на БСП - Георги Гергов, да придобие Пловдивския панаир с активи с над 1 млрд. лева. По думите му това е кражбата на века.

"Да стане и да отговори как е допуснала това национално предателство", призова Гърневски опозицията и допълни, че тази "боркиня за честност и справедливост" с този акт окончателно е потвърдила отдавна известното си име в обществото г-жа Нинова - Лъжеимпексова.

На свой ред герберът Тома Биков посочи, че тонът на лидера на БСП по адрес на кмета на община Сливница не подхожда на една дама. По думите му в определени кръгове Нинова е известна като госпожа Лъжа, а сега имат и съдебно решение по този въпрос.

Биков се позова на думите на Елена Йончева, която казала, че когато е осъдила Борисов за лъжа, той е трябвало да си подаде оставката. С това твърдение от ГЕРБ се надяват българската Кьовеши, както сама се била нарекла Елена Йончева, да прояви същото чувство за справедливост и морална хигиена и спрямо своя лидер Корнелия Нинова.