Това е правителство на лицемерието, това е най-голямата политическа лъжа, която е правена. Това заяви пред БНТ депутатът от ИТН Гроздан Караджов.Това е стрес за хората-да си легнеш в едно легло с врага, посочи той.ГЕРБ успели да спечелят любовта на ПП, но депутатите на Бойко Борисов не били щастливи.

Ние ще бъдем твърда опозиция, закани се Караджов. Целта на този кабинет е изпиране, допълни той. Освен ГЕРБ, трябвало и ДПС да се изпере. Народният представител обвини в лицемерие ПП/ДБ. Все още сме в ръцете на същото зло, само че е глазирано с глазурата на ПП/ДБ, смята Караджов. По думите му мафиотския модел си има нови донове. Сега беше опраскана промяната, всичко, което виждате е подмяна, подчерта Гроздан Караджов.

И без ДПС има мнозинство за реформи на Конституцията, по думите му. ИТН е за отмяна на фигурата на главния прокурор, но против да се отнемат правомощия на държавния глава. Промени обаче трябва да има относно служебните кабинети. Партията иска да се свали имунитета на Бойко Борисов. Но не искат да се изпращат оръжия за Украйна . Не сме сляпа опозиция , поясни Караджов и каза, че ще покрепят полезните неща на властта.

ИТН отвратени от коалицията на имунитетите

ИТН отвратени от коалицията на имунитетите

Нексо и Магнитски се събрали, за да гарантират демокрацията