Руският посланик Н.Пр. Анатолий Макаров отиде в централата на БСП, съобщиха от Левицата. Председателят на БСП Корнелия Нинова показа ключовия документ в алтернативната управленска програма на БСП "Визия за България" и на руския дипломат.

Припомняме, на 12 октомври в централата на БСП беше американският посланик Ерик Рубин, който също бе запознат с документа.

Нинова уточни, че "Визия за България" акцентира върху формирането и въвеждането на ефективни политики, които са в интерес на българските граждани. Председателят на БСП изтъкна, че проектът внася нова перспектива в образованието, науката, здравеопазването и икономиката. Тя поставя и приоритети в областта на вътрешната сигурност, обществения ред и външната политика.

Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието

Нинова предлага Визия за България без джендър идеология в образованието

Мигрантите да решат проблема с работната ръка е голяма грешка според соцлидера

В рамките на разговора с посланик Макаров бе дискутирана и възможността България да бъде мост в отношенията между Русия и Европейския съюз. Лидерът на левицата и руският посланик обсъдиха двустранните отношения между България и Русия и възможностите за задълбочаване на икономическото сътрудничество между двете държави.