ВМРО регистрира листите си за Европейските избори и за участието си на извънредните парламентарни избори в ЦИК и в столичната ОИК, съобщават от пресцентъра на партията.

Сред листите са Карлос Контрера в 23 и 24 МИР в София, председателят Красимир Каракачанов с Благоевград и Плевен, докато Ангел Джамбазки поема 25 МИР и евролистата на първо място. Веднага след него в битката за Брюксел се подрежда досегашният представител в ЕП от гражданската квота на партията Андрей Слабаков.

В листите на ВМРО както за извънредните парламентарни избори, така и за евроизборите, продължава налагането на гражданска квота. Битката за традиционното семейство, християнските ценности и националната идентичност на България са водещи в техните кампании.

ВМРО подкрепят идеята за дясно-консервативно обединение, което да води национално отговорна политика за защита на интересите на България.

Припомняме, през февруари Красимир Каракачанов се завърна като председател на ПП ВМРО със заместник-председатели Милен Михов, Красимир Богданов, Карлос Контрера.

Миналата година партията номинира Контрера за кмет на София, както и за водач на листата с кандидати за общински съветници в София. Той е също председател на Областния комитет на ВМРО за София.

ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини, за да развалим сглобката

ВМРО: Гласувайте с хартиени бюлетини, за да развалим сглобката

Според тях ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС се готвят за нова тройна коалиция