Провежда се извънредно заседание на коалицията "Обединени патриоти" - ГЕРБ в сградата на Министерски съвет.

Преди извънредното среща в МС Волен Сидеров коментира пред журналисти последните конфликти.

Голямата коалиция ГЕРБ-ОП е стабилна и ще добута мандата, уверява Цветанов

Голямата коалиция ГЕРБ-ОП е стабилна и ще добута мандата, уверява Цветанов

БСП и президента са едно цяло според Цветанов

Сидеров не скри, че всичко е възможно в коалицията. Тя коалицията върви според това какво е поведението - както в един брак. Един брак може да се разтрогне нали, риторично попита той. По думите му, за да върви брака, страните трябва да правят взаимните стъпки на уважение и зачитане. 

"Г-н Касабов дойде там в стаята, където сме, да ме изблъска, че той е седял на този стол". Преди това аз го питах какво прави с нас след като не ме признава за председател, допълни лидерът на "Атака".

Ръгане и хватки между патриоти в парламента
Обновена

Ръгане и хватки между патриоти в парламента

Валентин Касабов от НФСБ бутнал Волен Сидеров

Сидеров припомни, че той е отстъпил мястото си в листата на Касабов в знак на добра воля и джентълменство. Атакистът коментира, че премиерът го е помолил изрично да дойде. Какъв е смисълът на тази сбирка, Симеонов ще каже ли, че е сбъркал, пита лидерът на "Атака".

Сидеров заяви, че изказванията му от вчера и днес са в отговор на тежки обвинения, че са лобисти, хора на Домусчиев, на Златев. Той слага върху нас печата, че сме лобисти - това е тежка обида, настоя Сидеров.

Веселин Марешки - спасителят на Сидеров

Веселин Марешки - спасителят на Сидеров

Марешки помогнал на Сидеров след спречкването с Касабов. Би го направил за всеки депутат

Това поведение на Симеонов е антидържавническо и той трябва да каже сега "Сори". Тази думичка я няма в речника, но той трябва да си я вкара в лексикона, настоя Сидеров. 

Атакистът коментира, че освен извинение, очаква поправка на начина, по който се поставят нещата по отношение предварителната съгласуваност на законопроектите. Той даде пример с депутата на НФСБ Христиан Митев, който е вкарал 40 поправки, от които поне 10 могат да бъдат определени като лобистки.

Волен Сидеров лесно замества Симеонов с друг вицепремиер
Обновена

Волен Сидеров лесно замества Симеонов с друг вицепремиер

Сидеров се здрависа с Николина Ангелкова в МС