"Аз вярвам в общия ни успех на тези избори, за да гарантираме сигурност и бъдеще на нашите деца в нашата Родина", така Мустафа Карадайъ даде старт на предизборната си кампания на ДПС от Дулово.

"Никой няма правото нито от ДПС, нито извън ДПС в 21-ви век да подлага хората на страх. Ние сме свободни и достойни хора и искаме достойно да живеем в нашата Родина. Ние сме ДПС. Ние сме борци за права и свободи. Истински свободен е онзи, на когото не му се налага да се подчинява под страх на някого", коментира Карадайъ.

"Дулово е носителя на промяната. Дулово ще донесе промяната и в Дулово и в страната. През 89-та Дулово беше от правилната страна на барикадата и донесе промяната в България. Докара демокрацията в България, върна нашето достойнство и гордост в нашата Родина. Когато е било нужно да се коригираме, Дулово пак си е било на мястото", обясни председателят на ДПС.

Мустафа Карадайъ поднесе специалните поздрави на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

"ДПС е единствената партия, създадена в годините на прехода и оцеляла до ден-днешен и то в развитие. Връзката ни с вас е много близка и нашите кандидати знаят, освен какво да правят, знаят, че трябва уважение, трябва добра дума, приятелство и близост до хората. Властта няма никакъв смисъл, ако не е в името на хората", коментира зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев при старта на предизборната кампания на партията.

ДПС готови да се бият за конституционните права на хората

ДПС готови да се бият за конституционните права на хората

Страната има нужда от програма за догонващо развитие, каза Карадайъ