Двама човека спират прогреса на цял народ. Това написа съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков в своята фейсбук страница.

Борисов показа, че нито може да си държи на думата, нито има някакви принципи, на които да се облегне при нужда, изтъкна Петков.

Той посочи, че в момента Делян Пеевски изнудва Борисов за министри, а ИТН правят ужасяващи предложения, които съчетават глупост и безгранична наглост.

По думите на Петков той е щял да съжалява лидера на ГЕРБ, ако Борисов не бе свалил две работещи правителства на ПП-ДБ.

Според него реалният въпрос е не каква е цената на ИТН, (това скоро ще разберем) а ние като българи, колко още можем да платим за "удоволствието" Пеевски и Борисов да са на политическата сцена. Той е категоричен, че това "удоволствие" е ужасно скъпо.

Припомняме, че на първото заседание на 50-ото НС депутатите не успяха да изберат председател. Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов бе разочарова, че Рая Назарян не получи нужната подкрепа и намекна, че страната се е запътила към нови избори. Делян Пеевски от ДПС пък призова за смирение и подкрепа за кандиата на ГЕРБ-СДС за председател на НС.

Асен Василев попари ГЕРБ: Няма с какво да ни примамят за кабинет

Асен Василев попари ГЕРБ: Няма с какво да ни примамят за кабинет

Герберите имат леко шизофренично поведение