Искаме да имаме нормална европейска държава с институции, които разследват всички пачки. Това заяви пред Нова телевизия Кирил Петков.

Пачките са проблем, изтъкна той. Покрай пачките и кученцата се закри един друг проблем, по думите му, а именно, че главният прокурор е натискал главния секретар. Той отново посочи, че върху Живко Коцев е оказан натиск.

Все пак случаят с главния секретар трябва да се провери, по мнението му, но прокуратурата трябва да бъде безпристрастна. ПП-ДБ ще защитят всеки, който е жертва на бухалката- прокуратурата и главният прокурор, който е част от аферата Осемте джуджета, по думите му.

Осмото джудже заплашва главния секретар. Това е по-голям проблем от пудела, допълни Петков. Живко Коцев се запознал с Димитрови, когато бащата отишъл при него да даде показания срещу Борисов.

От една страна имате Борисов с пачки, от друга- пудел с пачки, каза съпредседателят на ПП. Партията му не стои зад пачките от спалнята на Борисов, както увери той.

Направихме много грешки, призна Кирил Петков. Силата на промяната е в хората, заяви той. В тази кампания ПП ще се върне при хората. Според него Борисов и Пеевски не са готови да пуснат властта. Има чисто човешка сделка между Борисов и Пеевски, смята Петков.

Научихме си уроците, призна депутатът. Когато си слаб Пеевски и Борисов стават нагли, когато си силен се съобразяват, заяви още бившият премиер. Борисов и Пеевски няма да се променят, убеден е той.

Радан Кънев: Бизнесът иска край на политическия рекет

Радан Кънев: Бизнесът иска край на политическия рекет

Той е убеден, че ще бъде в листата за евроизборите