Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите на БСП, заяви председателят на левицата Корнелия Нинова във Фейсбук.

"Сега всички ще се втурнат да предлагат, настояват, да тълкуват, да плашат с протести, "с кръв". Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни поставя условия, да ни изнудва или заплашва", посочи тя и подчерта:

"Всичките ни усилия са подчинени на интересите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в действията си само от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на БСП и Коалиционния съвет на "БСП за България".

Слави Трифонов нелицемерно отива на избори

Слави Трифонов нелицемерно отива на избори

Няма да подкрепи правителство на лъжци и лицемери

Припомняме, че вчера запис от среща на ПГ на "Демократична България" взриви разговорите за кабинет с третия мандат, който се държи от БСП. Лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви, че депутатите му излизат от преговорите и нагласата е да се върви на предсрочни избори.

Преди това и от ГЕРБ, и от ДПС призоваха Корнелия Нинова да не бави връщането или изпълнението на мандата, тъй като това е в разрез с Конституцията.