ПП "Възраждане" са притеснени, че Русия ще ни спре и петрола. Когато започна войната с Украйна, ние предупредихме, че ще имаме проблем с доставките, припомни на брифинг лидерът на партията Костадин Костадинов. Има вероятност Русия да ни спре доставките и на петрол, а това означава поскъпване на бензина и мазута. Този проблем трябва да започне да се решава навреме, призова Костадинов, който обаче пита и кой е виновен за това, което се случва. Само след 20 дни ще има сериозен риск за българската икономика.

"Възраждане" скочиха и срещу плана на Министерски съвет за въвеждане на еврото от 2024 година. Въвеждането на еврото ще унищожи българската икономика, изтъкна лидерът на партията. Въпросът трябвало да се реши през референдум. Според него българският лев една от най-стабилните валути. Всички българи ще бъдем засегнати от премахването на лева, според Костадинов.

ИТН искат да видят плана на Асен Василев за еврото

ИТН искат да видят плана на Асен Василев за еврото

Как ще устоим на шока от инфлацията, пита Каримански, откривайки нов фронт в коалицията

Ситуацията в страната, според Възраждане, е катастрофална. Възраждане започва национални протести, защото от вчера, според партията, сме нямали правителство. Партиите или трябвало да станат като "Възраждане", или щели да бъдат пометени от тях, закани се Костадинов.

Активисти на Възраждане наеха вишка и свалиха украинското знаме от СО
Обновена

Активисти на Възраждане наеха вишка и свалиха украинското знаме от СО

От партията заявиха, че мястото на което и да е чуждо знаме е в посолство или консулство