Веселин Марешки предпочете да запълва дупки по улиците на Варна вместо да дебатира по вота на недоверие към кабинета "Борисов-3" по темата сигурност.

Заедно с част от депутатите си лидерът на "Воля" е във Варна на ул. "Милосърдие", за да ремонтират дупките. Според Марешики лошите пътища също са заплаха за сигурността на гражданите. Припомняме, че тази акция на "Воля" не е първата.

Други депутати от "Воля", стана ясно от съобщение до медиите, се намират в село Якимово при 75-годишния Цветан Миланов, за да му подарят видеонаблюдение. Веселин Марешки му израща и личен подарък - каракачанска овчарка, за да го пази от постоянните набези на крадци. Марешки също така ще възстанови откраднатите кокошки и пуйки и ще застрахова имуществото на Цветан Миланов.

До момента никой не бил направил нищо за този човек, според Марешки. Възрастният човек бил принуден да спи с петлите, за да ги опази.

С подареното видеонаблюдение Марешки се надява да помогне на полицията да разкрие обирджиите, многократно атакували къщата на възрастния мъж.

По-късно от пресцентъра на ПП "Воля" разпространиха и снимки на мероприятията на партията, в която са участвали депутатите.