Борисов тълкува предстоящите местни избори като "избори като избори, защото само преди два месеца пак се броихме". Във връзка с отношенията в малката коалиция дали и дали това може да повлияе да подпишат споразумение за подкрепа на ГЕРБ за местните избори, Борисов заяви, че има увереността това да стане. Той посочи, че няма да се меси във взаимоотношенията на коалиционните си партньори, тъй като с тях бил в прекрасни отношения. Борисов не отговаря за "Атака" и Волен Сидеров, но атакистът бил част от подкрепата на правителството.

Борисов: Когато ГЕРБ искаше да отмъсти за "Костинброд", аз не дадох
Обновена

Борисов: Когато ГЕРБ искаше да отмъсти за "Костинброд", аз не дадох

Никой не помага на Мая Манолова повече от мен, увери премиерът

Борисов дори очакваше още въпроси от журналитите и заяви, че има микрофони в залата за пресконференции. По думите му председателят на Европейската комисия дошла в България да ни покаже отношението си, а Борисов не е искал да й направи някой скандал. Той е убеден, че страната ни ще има добър ресор.

За сделките с имотите Борисов заяви, че който е сгрешил, трябва да си понесе отговорността. За това имало толкова институци - МВР, ДАНС и прокуратура. Щом правят нарушения, да си заминават по надлежния си ред, подчерта той.

За шести път Златко Живков иска да е кмет на Монтана

За шести път Златко Живков иска да е кмет на Монтана

ГЕРБ и СДС му дадоха подкрепата си