Министерството на регионалното развитие и благоустройството - МРРБ зове гражданите да пускат снимки с хубави ремонти по европроекти.

С инициатива, "Покажете в снимка как променихме Вашия град, защо се гордеете с него и го подкрепете, за да има по-добро бъдеще", регионалното министерството иска заедно с бълграските граждани да представи как се модернизират градовете и "те стават по-добри места за живеене и туризъм и защо инвестициите са важни за техните жители".

С тази кампания, МРРБ и Управляващият орган на Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020 г. "приканват чрез снимки заедно да дадем възможност на обществото да види проектите, допринесли най-много за промяната на българските градове".

"Нека покажем кой от тях е най, най, най - с обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, училища, жилищни и обществени сгради, спортни площадки и центрове, рехабилитирани пътища, културни и туристически обекти, реновирани здравни заведения, обществен транспорт и внедрени интелигентни решения за управление на населените места", допълват от регионалното министерство.

Големината на снимките трябва да е между 2 MB и 6 MB. Задължително е при изпращането им да бъдат посочени име и адрес на автора, телефон, възраст, както и описание на мястото, където е направена снимката и мнение защо този обект Ви впечатлява.

Най-добрите кадри и посланията към тях ще бъдат включени в календар за 2020 г., а 12 участника ще получат атрактивни награди. Фотосите ще бъдат публикувани в социалните мрежи.

МРРБ очаква снимките на имейл: press@mrrb.government.bg до 30 септември 2019 г.

За красивата ни столица... с ремонтна любов

За красивата ни столица... с ремонтна любов

Някой да разбра точно кой е отговорен за откъртените плочки в топ центъра на София? И някой да разбра какво точно ще се случи?