Нормалността на ДПС не е моята нормалност. Това заяви пред БиТиВи депутатът от ПП Настимир Ананиев по повод думите на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, че щяла да се върне нормалността след падането на кабинета "Петков".

Нормалността за тях (ДПС) е фирмите да получат парите си по инхаус поръчките, нормалността е "Капитан Андреево" да е частна митница, да може от там да си прекарат наркотици ли, трафик на хора ли, каза Ананиев за ГКПП "Капитан Андреево".

Става дума за пари и това са много пари, обясни депутатът от ПП. 

За Гроздан Караджов падането на кабинета е предизвестен край на нелогична коалиция

За Гроздан Караджов падането на кабинета е предизвестен край на нелогична коалиция

Разпадът на кабинета бил заради отношението, не бил заради пари

Той е притеснен, че новата коалиция (ГЕРБ, ДПС, "Възраждане", ИТН) ще се държи популистки, ще счупят бюджета. "Кой ще даде повече пари никой не знае. Народното събрание има ново мнозинство, искам да видя техният председател. Никола Минчев вдигна летвата високо, да видя кой ще влезе в неговите обувки", каза Ананиев по повод проваленото вчерашно заседание на народното събрание, на което трябваше да бъде избран нов председател на парламента.

В ПП имаме страхотни хора, много таланти, имаме много хора, които може да предложим за различни позиции. Важното е да има мнозинство, което да отстоява интересите на българите. Искаме хората да се чувстват европейци, да живеят нормално, да са свободни. В страната хората не се чувстват свободни, обясни Ананиев.

"Възраждане" и ДПС рамо до рамо на протест пред НС

"Възраждане" и ДПС рамо до рамо на протест пред НС

Днес е вторият ден, в който "Възраждане"

Вчера видяхме огромно двуличие от ГЕРБ и ДПС за Северна Македония. Припомняме, по времето на ГЕРБ бе подписано ветото за начало на европреговори за РС Македония.

ДПС предложиха да се отложи заседанието на външната комисия на парламента, а след това внесе предложение да бъде гласувано френското предложение - виждате ли политическото лицемерие, запита Ананиев.

Предложението не е френско, то е на ЕК. То е най-доброто за България, което ни дава възможност нашите интереси да са защитени. Защо крият госпожа Генчовска (външният министър в оставка Теодора Генчовска), тя трябва да отговори на някои въпроси, допълни Настимир Ананиев. 

Слави Трифонов похарчи година историческо време на България, недоволен Христо Иванов

Слави Трифонов похарчи година историческо време на България, недоволен Христо Иванов

Толкова не знаят какво следва, че не застават едни до други