Не сме имали по-успешен финансов министър от десетилетия. Такава оценка даде лидерът на НФСБ Валери Симеонов за работата на финансист номер едно Владислав Горанов в сутрешния блок на БНТ.

Оценката му за здравния министър Кирил Ананиев също е положителна, като според Симеонов той се съобразявал с мнението на щаба и има адекватно поведение.

Бившият вицепремиер недоумява защо трябва да се коментират разговорите на Горанов с бизнесмена Васил Божков, тъй като има много по-важни теми в страната, като ограничаване на заразата с коронавируса.

Горанов: Божков не е получавал привилегировано третиране

Горанов: Божков не е получавал привилегировано третиране

Финансовият министър против правителството да става заложник в спорове между бизнес субекти

"Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни смс-и - това ли са новините на България", запита Симеонов.

Според него държавата не трябва да се занимава с този упрекнат, обвинен с 11 обвинения човек. По отношение на съдбата на ПФК "Левски", Симеонов отново запита в типичния си стил толкова ли е важен този клуб "Левски", за да се занимаваме с него?

По думите му "Левски" е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората.

Васил Божков обяви: Дава ФК "Левски" на Борисов

Васил Божков обяви: Дава ФК "Левски" на Борисов

Журналистът Сашо Диков внесе акциите в Министерски съвет