Мнозинството в парламента ще вкара държавата в тежка политическа криза заради некомпетентност и неподготвеност. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов на правителственото заседание, което се проведе в дома му в Банкя и беше излъчвано на живо във Фейсбук.

Борисов е възмутен, че вече един месец се мотаят и парламентът не си излъчва правителство, а на фона на излъганите очаквания на много българи, президентът Радев настройва партиите една срещу друга, така че да има служебно правителство максимално дълго.

Тъжен ден е днес. За една шепа парички Юда предаде Господа, така е тези предадоха мечтите и очакванията на много хора, заключи Бойко Борисов. Освен това лидерът на ГЕРБ смята, че целта на ИТН е да си осигури абсолютно мнозинство, а "това е диктатура".

Борисов недоволен: Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев

Борисов недоволен: Никой не предложи план, всички се вторачиха да услугват на Радев

Месец след изборите решенията се протакали умишлено

"За разлика от парламента, ние работим. За съжаление по нито една тема нямаме реален опонент - скриха се, не показаха на хората какво правят, водят се от злоба и некадърност. Мина месец от изборите, умишлено протакат решения", изтъкна премиерът Борисов, който е възмутен, че злобата на опонентите му само нараства.

Един месец вече се мотаят, те трябваше да си имат правителство да са актуализирали бюджета. Не ги гледайте тях, те са избраници...

Единствено се водят от злобата, от некадърността си и от националното предателство. Колкото повече виждат, че са некомпетентни, че не могат да управляват, само толкова стават по-злобни.