Корнелия Нинова дава на съд премиера Бойко Борисов. Паралелната държава краде 10 милиарда лева. Това алармира тя на брифинг след заседанието на БСП.

Имало съпротива срещу битката на социалистите с паралелната държава. Част от тази съпротива бил казусът Цанков камък. Нинова представи писмо от главния прокурор Сотир Цацаров, в което ясно се посочвало, че тя няма общо с Цанков Камък.

Десислава Атанасова опреснява паметта на г-жа Нинова

Десислава Атанасова опреснява паметта на г-жа Нинова

Още през 2010 г. Борисов бил разговарял с президента на Австрия

Сега соцводачът дава на съд премиера Бойко Борисов и "подгряващата му група", както се изрази. Корнелия Нинова е писала до австрийския посланик, защото в Цанков камък участват австрийски фирми.

Не може в политиката да хвърляш димки, недоволна е лидерката на БСП. Сега Бойко Борисов трябвало да каже за какво говори, споменавайки за корупция в Цанков камък.

Корнелия Нинова заподозря и страх във властта от подготвяния от червените антикорупционен закон. Левицата започва обсъждането му с професионалната гилдия. Тя е засегната, че по този начин се атакува столетницата.

Защо БСП вече подкрепят анонимните сигнали, се пита Цветанов

Защо БСП вече подкрепят анонимните сигнали, се пита Цветанов

Антикорупционният закон на социалистите не отговаря на Конституцията

Припомняме, че от ГЕРБ внесоха официално сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за проекта "Цанков камък", след като миналата седмица обявиха това. Включително премиерът Бойко Борисов коментира проекта като "поредните милиарди, които са изхарчени напразно", подобна на коментарите му към проекта АЕЦ "Белене" преди години.

Освен това лидерът на социалистите Корнелия Нинова се закани да съди всички, които замесват името й с проекта "Цанков камък", а от ДПС излязоха с прессъобщение, в което отричат по какъвто и да е било начин почетния лидер на партията Ахмед Доган да е свързан с проекта.