Парадоксите се трупат и хаосът се задълбочава. Това коментира пред медиите в кулоарите на парламента Корнелия Нинова преди срещата с ГЕРБ.

Отговорни са ГЕРБ, обвини тя хората на Бойко Борисов. Тя попита и журналистите дали знаят какъв е елементът на разговорите между двете формации, защото левите се объркали.

Получили покана да обсъдят управленската програма. Левите я поискали предварително, за да се запознаят. От ГЕРБ им изпратили програмата на ПП/ДБ. Социалистите попитали какво е това.

Отговорили им, че е програмата на ГЕРБ и ПП/ДБ.

План Б на ГЕРБ - разговор с ДПС за взаимна отговорност и непопулярни мерки

План Б на ГЕРБ - разговор с ДПС за взаимна отговорност и непопулярни мерки

ГЕРБ имат програма за управление в рамките на 4 години от 160 страници

С нас игрички не могат да играят, ядоса се Нинова.

Ако герберите имат сериозни намерения за кабинет, друг трябва да е подходът, по мнението й. Според нея трябва да се извадят няколко основни приоритети и да се посочи срок, в който да се изпълнят.

ГЕРБ правят хаос в реда, критикува още лидерът на БСП. Не зная защо всички мълчат и не казват истината, призова Нинова. Отговорни сме пред парламентаризма, допълни тя.

Борисов ядосан: Щом искате нови избори, ще ги получите

Борисов ядосан: Щом искате нови избори, ще ги получите

Лидерът на ГЕРБ вижда схема на ПП за местните избори и дълго управление на Радев

Корнелия Нинова смята, че това е имитация и заради този хаос все още не могат да започнат работа комисиите, тъй като заради консултациите не може до се събере на заседание Председателският съвет.