С пост във фейсбук, където се изявява в последните дни активно, лидерът на БСП Корнелия Нинова подгря един сложен парламентарен ден днес, който може да се окаже и последният или предпоследният на 45-то Народно събрание.

Нинова напада останалите партии, които заедно с Борисов са се "захапали за Изборния кодекс", но са забравали проблемите на хората. "Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите)", написа лидерът на БСП.

Корнелия Нинова се чуди защо Борисов пак е недоволен

Корнелия Нинова се чуди защо Борисов пак е недоволен

Всеки ден протакане му осигурявал още време да се окопае във властта

Тя изброява истинските проблеми в страната: провалът на туристическия сезон и това, че 60% от хотелите няма да отворят, хилядите хора без работа, хилядите фирми, които ще фалират, цените растат, опашките и скандалите за ваксини, дефицитът в бюджета още от началото на годината.

"Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила."

Нинова се чуди на критиките към БСП от "статукво" до "соросоиди"

Нинова се чуди на критиките към БСП от "статукво" до "соросоиди"

БСП не е празен чек, има си собствен дневен ред

Нинова пита има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми?

Очакванията на лидера на БСП ще е това да се види при гласуване на дневния ред на 45-то НС и предложението на БСП за преизчисляване на пенсиите и за преговори за внос на руската ваксина "Спутник V".

За Ангелов е незаконно да преговаряме за руската ваксина

За Ангелов е незаконно да преговаряме за руската ваксина

Могат да си направят правителство още днес и тогава да си докарат ваксини и от Луната, съгласи се премиерът