Делян Пеевски призова президентът Румен Радев да даде оценка за служебния кабинет, тъй като по мнението му, именно държавният глава го е назначил. Много ми е интересно да се провери как мистър Кеш Радев е отменил указа за Горица Грънчарова. Според Пеевски, Румен Радев е нарушил Конституцията и вече не е президент. Той вече е в пълно нарушение на Конституцията, категоричен бе председателят на ДПС. Ако съдът се произнесе, че президентът е в нарушение, той автоматично не е президент, е мнението на Делян Пеевски.

Всички партии са на колене пред него (Румен Радев, бел.ред.), заяви още народният представител от ДПС, а Радев е просто един крадец с цялата му шайка. Делян Пеевски се закани отново, че ще го разобличи. България ще бъде на българите, няма да бъде на Путин и на Москва, заяви още народният представител.

Делян Пеевски показа втори таен касиер на мистър Кеш

Делян Пеевски показа втори таен касиер на мистър Кеш

Има един фалшив президент, който се опитва да управлява, като си назначи правителство

На въпрос дали новият вътрешен министър Атанас Илков е негов човек, Делян Пеевски се пошегува, че явно всички вътрешни министри са негови, премиерът е негов. Само президентът не е мой, а може и да е мой, може и това да чуя, каза още Пеевски.

Божанов: Без реформа винаги ще има министър, който вдига телефона само на Пеевски

Божанов: Без реформа винаги ще има министър, който вдига телефона само на Пеевски

МВР знае кои са купувачите на гласове, въпросът е ще има ли на политическо ниво команда - спрете ги