Председателят на ДПС Делян Пеевски показа втория таен касиер на президента Румен Радев или както той го нарича в последно време - Мистър Кеш.

Пред журналисти в кулоарите на Партийния дом Пеевски показа снимка на мъж - Александър Нейчев. "Това е човекът, който всеки ден е в парламента от името на мистър Кеш Радев и с пряк телефон указва натиск върху кандидата за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. Проверете дали този кандидат премиер има собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът - това е другият таен касиер, който събира рушветите на мистър Кеш, изнудва, събира, влачи", заяви Пеевски с призив към медиите.

По думите му има един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. "Обявявам го пред всички български граждани - да си свали маската, ако иска да управлява да излезе на политическия терен, а не да се опитва да назначи правителство през това лице - Александър Нейчев", подчерта Пеевски.

Той отново заяви, че всички атаки са от проруски проксита, но няма да позволи Москва да командва България.

Пеевски обвини Радев, че не назначава новия служебен кабинет, за да се пече на морето

Пеевски обвини Радев, че не назначава новия служебен кабинет, за да се пече на морето

А хора на президента обикаляли кабинета на Горица Грънчарова

Припомняме, че вчера председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски призова държавния глава Румен Радев да назначава бързо служебното правителство и съответно, указ за насрочване на изборите. ДПС е групата в 50-то Народно събрание, която настоява най-силно да се върви към процедурата по предсрочни избори. Това направиха и пред самия президент по време на състоялите се консултации за сформиране на служебно правителство, когато все още не беше и ясно, че номиниран за премиер ще е Горица Грънчарова-Кожарева

Делян Пеевски убеден, че мистър Кеш зверски ще натиска Горица Грънчарова

Делян Пеевски убеден, че мистър Кеш зверски ще натиска Горица Грънчарова

Освен Копринков и друг съветник и касиер на президента - Пламен Узунов ще натиска