"Пълни глупости! Трябва да спрем да обръщаме внимание на Борисовките, защото отвличат вниманието от важните неща". Това заяви бившият премиер и настоящ съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред журналисти за обвиненията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това, че правителството на ПП се е обогатило с 1 млрд. евро чрез продажба на оръжия на Украйна през посредници.

Той обясни, че целта в следващите 3 месеца на ПП и ДБ е не да се занимават с измислени скандали, а да започнат разговорите за съдебната система, здравеопазването, службите за сигурност, образованието, социалната политика. В следващите три месеца целта да се обединят добрите сили, с които да се изнесе битката за следващия парламент и да започнем да не обръщаме внимание на тези "кал и каскети", пожела си бившият премиер.

"Свършва, няма да им обръщаме внимание, движим се с истинските въпроси за България. Усеща се сила, когато хора и съмишленици от различни партии започна да гледат в една посока. Не могат да ни спрат", закани се Кирил Петков.

Борисов обвинява: Петков и Василев спечелили до 1 млрд. евро от помощта за Украйна

Борисов обвинява: Петков и Василев спечелили до 1 млрд. евро от помощта за Украйна

"Защо допуснахме да има посредници между нас и Украйна?", възмутен е лидерът на ГЕРБ