"Създадох партията, за да бъдем гласа на хората - незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София. На събранието присъства и вицепремиерът и външен министър Мария Габриел.

Информация за срещата беше разпространена от пресцентъра на ГЕРБ, което е прецедент, предвид практиката в последните няколко години публичните прояви на Борисов да стават обществено достояние чрез видеоизлъчване в профила му във "Фейсбук".

Припомняме, че в края на миналата година председателят на ПГ на ДПС и кандидат за лидер на партията Делян Пеевски също обеща да бъде близо до хората и да работи за тях.

Ахмед Доган заговори за многополюсен свят и двуполюсно ДПС

Ахмед Доган заговори за многополюсен свят и двуполюсно ДПС

След като ДПС е на път да се превърне в корпоративна партийна организация

Доскорошният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата за следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

Депутатите и общинските съветници от партията ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат оповестявани предварително. На откритите приемни ще бъдат канени всички желаещи да подадат сигнал срещу местното управление или да отправят препоръки към представителите на партията.

По време на срещата лидерът Бойко Борисов обяви основните приоритети на ГЕРБ в София преди изборите за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и особеностите на предстоящата през март ротация в кабинета "Денков-Габриел".

Борисов доволен от работата на "некоалицията"

Борисов доволен от работата на "некоалицията"

Лидерът на ГЕРБ е в Бургас за отчет на проектите по програмата

Борисов каза още, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата. "Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци", заяви той.

ГЕРБ към Васил Терзиев: Време е вече да се управлява, а също и боклука

ГЕРБ към Васил Терзиев: Време е вече да се управлява, а също и боклука

Позиция на ПП ГЕРБ