С или без НФСБ ще вървим напред, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров по bTV, според когото е важно да се изпълнява програмата за управление на кабинета.

Лично Волен Сидеров няма намерение да става министър, тъй като според него е важна работата му в парламента.

Волен Сидеров определи като неверни твърденията на вицепремиера Валери Симеонов, че "правителството се управлява еднолично". По думите му причината за критиките е, че Симеонов се опитва да извоюва министерски пост.

Симеонов скочи срещу едноличното управление на Борисов, ликвидирал държавността

Симеонов скочи срещу едноличното управление на Борисов, ликвидирал държавността

Поставял "рейтинга над всичко"

Припомняме, че днес ще бъде обявена официална позицията на НФСБ за това дали ще останат в управлението и коалицията.

След заседание край морето през почивните дни, партията на Валери Симеонов - НФСБ, излезе с остри критики към премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

Валери Симеонов се обяви против едноличния стил на управление на Борисов по отношение на кадрите, тъй като оставките на тримата министри - Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски - не са съгласувани с коалиционните партньори.

По думите на Волен Сидеров до края на тази седмица вероятно няма да станат ясни имената на новите министри, тъй като премиерът не бърза с това решение.

Сидеров обяви, че в разговор с премиера, двамата са се обединили около мнението, че начело на МВР трябва да застане човек от системата, който я познава от вътре и ще бъде по-добре приет от служителите.