Напоследък господин Цветанов мога да го сравня с Кисинджър. Такава дипломация с "Воля", със СДС и Румен Христов. Все едно виждам Кисинджър през 70-те години в Китай (б. ред. Хенри Кисинджър - съветник на американския президент по въпросите на националната сигурност, известен като човека, разиграл "китайската карта" срещу Съветския съюз). Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в Народното събрание днес.

По повод жилището на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов той посочи, че не може да коментира, защото не търгувал с апартаменти и нямал собствено жилище.

Моля ви се, ако чуете за нещо евтино, да ми кажете. Но 600 евро за мен са много, подчерта Сидеров.

И прокуратурата проверява новия апартамент на Цветанов

И прокуратурата проверява новия апартамент на Цветанов

Тя е започната по сигнал на гражданско сдружение "Боец"

Той се пошегува, като заяви, че след като се освободи от дипломацията, която провежда, ще попита Цветанов как и той да си купи евтин апартамент.

Сидеров беше категоричен, че зам.-председателят на ГЕРБ има бъдеще като брокер на недвижими имоти.

Смятам, че няма да остане гладен, тъй като това е един много сериозен бизнес, изтъкна лидерът на Атака. По думите му в тази сфера трябва да умееш да хванеш вълната.

Сидеров натърти, че все пак Цветанов е много силен в дипломацията и това, което постига с Марешки и Румен Христов, са чудеса.

ГЕРБ правели добро на ЕНП, подавайки ръка на СДС

ГЕРБ правели добро на ЕНП, подавайки ръка на СДС

Менда Стоянова не знаела, че с Цачева и Рашидов са съседи

На въпрос дали скандалите около имотите ще повлияят на стабилността на коалицията, Сидеров заяви, че стабилността на коалицията се крепи всеки ден и винаги може да има разместване на министерски постове. Надявам се да не се срути коалицията. Виждате, че БСП не са готови да управляват, посочи Сидеров.

По отношение на евровота лидерът на "Атака" е на мнение, че ГЕРБ няма да загубят изборите.

За явяването на Патриотите на евроизборите Сидеров каза, че очаква в събота да се срещне с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и председателя на НФСБ Валери Симеонов, за да решат нещата по мъжки.

Хамид Хамид за апартаментите на Цветанов: "Колкото повече, толкова повече!"

Хамид Хамид за апартаментите на Цветанов: "Колкото повече, толкова повече!"

Хубаво е всеки да има някакво жилище, което да обитава, убеден депутатът от ДПС