Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов наруши за пореден път мълчанието си с пост във фейсбук, искайки разследване, съд и наказание за тези, които са подслушвали политици.

Трифонов се позова на казаното вчера от съпредседателят на "Демократична България", Атанас Атанасов, който е бивш директор на Национална служба "Сигурност". Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди казаното от генерал Атанасов.

ДАНС проверява думите на ген. Атанасов за подслушване на политици

ДАНС проверява думите на ген. Атанасов за подслушване на политици

Според него са подслушвани 32-ма политици

"Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!", пише Слави Трифонов и припомня аферата "Уотъргейт" в САЩ, когато представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел "Уотъргейт" във Вашингтон.

Според Трифонов това, че се случва у нас през 2021 г. показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи!

"За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава. Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли."

Прокуратурата проверява подслушвани ли са политици

Прокуратурата проверява подслушвани ли са политици

Предстои изясняване на фактите