Близо 2 млн. лв. е бюджет на БСП за създаването на партийна телевизия. Това заяви пред журналисти депутатът от БСП Филип Попов преди началото на националното заседание на партията.

На него членовете на левицата обсъждат възможността за създаване на медията. Обективна телевизия, искат социалистите.

Бюджетът за стартирането на телевизията на БСП е около 2 млн. лева и това е един дългосрочен проект.

Попов сподели, че темите, които се обсъждат по време на заседанието са в областта на пълната политическа обстановка, проекта за модернизацията на българската армия и въоръжените сили и създаването на партийната телевизия.

В БСП няма вътрешна опозиция за модернизацията на армията
Обновена

В БСП няма вътрешна опозиция за модернизацията на армията

Левицата си запазва правото да следи за корупция

Той посочи, че политиката на левицата е последователна по отношение на модернизация на българската армия и това право на мнение няма да се промени. По отношение на вътрешните референдуми, Попов отбеляза, че по време на пленума на партията ще се обсъдят правилата за участие в референдуми, начинът на гласуване и процедурите.

На въпрос как оценява резултатите от политика на лидера на БСП Корнелия Нинов, Попов заяви, че откакто тя е начело на БСП, партията е реанимирана, тя е опозицията, удвоени са народните представилите и с кандидатура, издигната от партията, се избра президентът на България. "Това е огромен успех, като се има предвид предишното състояние на БСП", констатира социалистът.