Столична община (СО) се подмазва на евроатлантическите ни партньори. Това заяви на пресконференция Деян Николов, секретар на Възраждане. Ние от Възраждане не сме съгласни с това, категорични са от партията. Повод за недоволството на хората на Костадин Костадинов в решение на СОС улица в столицата да носи името на бившия американски посланик у нас Джеймс Пардю. Пардю е спорна личност и няма особени заслуги за българския национален интерес, изтъкна той.

Евроатлантическата тълпа в СОС се опитва да се подмаже на американското посолство, заподозряха от Възраждане. Ние от Възраждане сме твърдо против този чуджопоклонически акт, отсече Деян Николов. Явно се правят опити за съставяне на правителство и затова се търсела подкрепата на американското посолство, заподозряха от Възраждане. САЩ да го уважат и да му кръстят улица в САЩ, искат още хората на Костадинов. Вместо на Пардю Възраждане предлага въпросната улица да носи името на Антон Дончев. Възраждане ще внесе предложение в СО улицата да бъде прекратена на акад. Антон Дончев, обяви Деян Николов и допълни :" Това е много по-достойно".

Български улици не трябва да стават жертва на геополитическата ситуация в момента, по мнението му. Освен това все още историята не се е произнесла за приноса на покойния американски дипломат за развитието на страната ни, според Деян Николов.