Вицепремиерът по икономическата и демографската политика, Марияна Николова, получи почетна грамота от Аграрен университет - Пловдив за принос в развитие на политики в областта на аграрното образование и земеделския сектор в България.

В словото си вицепремиерът подчерта, че Аграрния университет със своята над 70-годишна история, е важен фактор за създаване на кадри за съвременния земеделски бизнес и постигане на европейските изисквания в българското селско стопанство.

Вицепремиерът Марияна Николова е новият шеф на Тристранката

Вицепремиерът Марияна Николова е новият шеф на Тристранката

Преди нея НСТС бе председателстван от Валери Симеонов

"Тук се намират важни решения за практиката в сферата на безопасните храни, фуражите, биогоривата и за редица други проблеми в земеделския сектор, който има пряко влияние върху развитието на нашата икономика и утвърждаването на българската продукция като конкурентна", обясни Николова. 

Вицепремиерът получи приз от проф. д-р Христина Янчева, ректор на висшето учебно заведение. Николова е почетен гост на тържествената церемония по повод дипломирането на студентите, завършили образователната и квалификационна степен "бакалавър" и "магистър" от Випуск 2018-та.

Припомняме, на 21 ноември, новият вицепремиер Николова помоли медиите за толеранс от седмица-две, за да се запознае с работата, която й предстои. Нищо, че до момента е била началник на кабинета на досегашния вицепремиер Валери Симеонов. Николова обеща да продължи правителствената политика.

Приемственост обеща Марияна Николова
Обновена

Приемственост обеща Марияна Николова

Отказа да коментира поведението на депутатите от "Атака"