Трябва да изработим ясни механизми за избор на регулаторите. Това обяви пред БНТ Владислав Панев от ПП/ДБ, бивш председател на Зелено движение. Не трябва да се избират политически лица, по мнението му.

Зелено движение не подкрепи Десислава Атанасова за конституционен съдия. Според него в коалицията трябва да седнат на масата и да се разберат за механизмите за избор на кадри. ДБ е доста принципна част от управляващото мнозинство, изтъкна Панев.

ДБ се готвят за сериозни реформи след март, стана ясно от коментара му. Ротацията наближава, отчете депутатът. Депутатите от Зелено движение няма да станат независими. По думите на Панев в икономически план никога не сме били толкова добре.

Пълна прозрачност по аферата Чаталджагейт иска той. Панев не вярва на слуховете за имотният скандал между Даниел Лорер и Асен Василев. Само пълна прозрачност ще бъде лекарството, което ще обезвреди бомбата, по мнението му.

Добре е на евроизборите ПП-ДБ да се явят заедно, смята депутатът. Никола Минчев като водач на листата е гаранция за общото явяване и даде висока оценка за Атанас Атанасов като председател на НС.

"Да, България" си посипа главата с пепел за мекушавото си поведение

"Да, България" си посипа главата с пепел за мекушавото си поведение

Движението ще участва в преговорите за кабинет при ротацията